kontakt@jdgypsyhorses.dk

Vores heste

Ellienora

Ellinora DE 426260271417, født 17 juni 2017 i Danmark.

Hun er af racen irish cob- sek B, sortbroget og registreret i ZSSE (Zuchtverband für Schecken und Spezialrassen in Europa) og hun forventes at blive 152 i stg. Ellienora er en utrolig skøn og behagelig hoppe, hun er fungerer rigtig godt under rytter, har en god arbejdsglæde og ret cool i de fleste situationer.

Vi købte Ellienora i maj 2020. Hun blev den 9. april 2022 kåret ind i Dansk Tinker Forening med 219 points (1. premium) med 68 points for type, 75 points for kropsbygning og 76 points for bevægelse, herunder ros for hendes trav. Vi er ikke helt tilfredse med hendes points for type, så vi forventer, at genfremstille hende til efteråret 2022. Vi har et lille håb om, at hun ender som modelhoppe i DTF om et par år.

Ellienora deltager i 2022 på DTF Showteam Jylland. Hun er ifolet med termin til juni 2023 og hun har derfor pause fra DTF Showteam Jylland i 2023. Ellienora blev udstillet på Aulum dyreskue i august 2022, hvor hun fik 23 point, ærespræmie og blev 4. bedste hest på skuet.

Læs mere
Santini
Luna

Luna

(Navn i passet: Cartron Crane Girl), født 22 oktober 2013 i Ireland.

Hun er af racen irish cob, sortbroget og ukendt afstamning, hun er 146 i stg. Luna er desværrre testet PSSM1 n/p og kan ikke bruges i avlen. Men hun er en rigtig dejlig ridehest og vi håber at kunne komme ud til lidt stævner i løbet af 2022.

Vi købte Luna i oktober 2019.

Devine Earmarked

Født 12 april 2021 i Irland. Hun er efter 3 generationer af elite hingste på fars side.

Hun kom til Danmark den 5/8 2022. Vi viste ikke helt, hvad vi kunne forvente os af hende, men allerede første dag fandt vi ud af, at hun er både sød, nysgerrig og meget lærenem. Hun er Irish cob og brun broget. Vi forventer, at hun ender med med en højde omkring 160 cm.

De næste par år kommer med at gå med en masse jordarbejde.

Læs mere
Devine Earmarked
Devine Earmarked

Holm's Peace of Maximillian

Født 28 februar 2022 hos Lisbeth og Jan Holm (Stutteri Tinka).

Hun flyttede til Sunds den 30/8 2022. Hun er en fantastisk sød og nysgerrig hoppe, vi glæder os til at lære hende bedre at kende. Hun er Irish cob og brun broget og hun er født ind i Dansk Tinker Forening. Vi forventer, at hun ender med med en højde omkring 155-160 cm. Hun kommer med tiden til at indgå i vores showridning og avl.

De næste par år kommer med at gå med en masse jordarbejde.

Læs mere

Vi foder vores heste med foder og tilskudsprodukter fra Nordic Horse, da kvalitets foder er afgørende for vores hestes trivsel. Nordic Horse kan levere både basis foder og de specifikke naturlige tilskudsprodukter som vores heste måtte have brug for.

Vi er utroligt glade for vores samarbejde med Nordic Horse, som betyder at Ellienora er sponseret af Nordic Horse - både hvad angår udstyr og foder.

http://www.nordichorse.dk

Devine Earmarked