Luna

Luna er Irish Cop hoppe på 145 cm fra 2014. Vi købte hende i november 2019 fra Irland. Luna viste sig at gemme på en lille overraskelse til os i form af et føl (Hope), som kom til verden den 31. marts 2020. Luna indgår i undervisningen som ridehest.


Luna er føre hest i vores flok på 6 heste.

Celine 12 år om Luna: meget sød og tålmodig og hun gør som man siger. Hun er meget tillidsfuld og hun stoler på en. Hun er rigtigt god at ride på og hygge med og så er hun rigtigt sjov med hendes overskæg.

Josefine 13 år: Luna er en sød og rar hest, hun er ikke en der ligefrem går helt amok.

Glöd

Glöd er en islænderhoppe fra 2018. Glöd indgår i undervisningen til jordarbejde, træk ud turer, strigling mv. Glöd er et kæmpe nussehoved, hun elsker kontakt til mennesker og er altid den først som kommer os i møde på folden. Hun er ikke bange for noget og har altid "ja" hatten på.

Ane 11 år: Glød er en sød hest og hun er rar at træne. Hun er dejlig og legesyn, men også lidt af en frækkert.

Hope

Hope fra Sønderos er vores første føl. Hun er født den 31/3 2020. Hendes mor er Luna, hendes far er ukendt da hun "fulgte" med i Lunas mave, da vi fik Luna fra Irland. Hope er helt sort med en hvid blis og en høj hvid sok på højre bagben. Vi forventer, at Hope vil skimle, og at hun med tiden vil blive mere eller mindre hvid. Hope er nysgerrig og altid klar til at blive nusset.

Zantini

Zantini er en Irish Cop hoppe fra juni 2017. Hun er pt ca. 152 cm høj, vi forventer at hun ender på ca. 155 cm. Zantini er tilredet og hun bliver brugt i undervisningen som ridehest. Zantini er en stor, bred og tung hoppe, men hun er samtidigt et kæmpe nussehoved og hun elsker opmærksomhed. 

Andre dyr

Udover hestene har vi kaninen Alex (tysk kæmpe schecke) og de to katte Pjevs (sort) og Vera (sort med hvidt bryst). Kattene løber frit på hele ejendommen de er sociale og vil rigtigt gerne kæles med. Kaninen løber nogle gange frit i stalden, han er lidt mere sin egen, men han kan overtales til lidt nus.