Undervisning

Undervisning fra 3 år og op: Vi har ikke måneds betaling, men køb af 10-turs kort a 1.500 kr. svarende til 150 kr. pr time. En undervisningstime er 60 minutter. Der er maksimalt 2 elever pr. hold. Vi aftaler et fast tidspunkt på ugen, hvor barnet modtager undervisningen, hvis I ønsker at melde afbud skal det ske senest klokken 12 dagen før. Der er mulighed for at finder vi en anden dag, evt. i en weekend eller blot udskyder til ugen efter. Husk fornuftig påklædning til jeres børn alt efter vejret. Vi har en ridehal hvor undervisningen foregår, når vejret er dårligt udenfor.

Pusser hold: Fra 3-6 år, 60 min, minimum 2 elever på hvert hold. Vi lærer at strigle og trække ture med hesten. Vi vil gå mange ture i området, hvor barnet til at starte med trækker hesten og på sigt rider og lærer hestenes bevægelse at kende.
Almindeligt hold: Fra 7 år, 60 min, det er ene undervisning de først 2-3 måneder og herefter foregår undervisningen i hold på 2 elever (det vurderes løbende, hvornår den enkelte elev er klar til det). Det tilstræbes, at eleverne er på sammen niveau og at de matcher hinanden godt. Børnene bliver undervist i den grundlæggende håndtering af heste og rigning på begynderniveau. Jeg bruger meget tid på at gøre eleverne trygge og give dem tillid til hestene samt at lære dem hvad det betyder at have med en hest at gøre, herunder udstyr til hesten, pasning af hesten, fodring af hesten mv. Vi har dage, hvor vi kun nusser og hygger om hestene, der vil også være dage hvor både heste og børn er trætte efter mere koncentreret undervisning. Jeg mærker efter hvor børnene er henne af på dagen og tilrettelægger timen efter det.

Vi holder i løbet af året flere fælles arrangementer som f.eks. trækturer, ridelejer med overnatning, fællesspisning mv.

Part på vores heste

Her får i mulighed for at finde ud af hvordan det er af have hest, uden at I er 100% bundet af det. Et rigtig godt sted at starte. Barnet skal modtage undervisning hos os og minimum 3 gange i måneden. Børn under 16 år må ikke færdes alene i stalden. I må bruge jeres part på alle dage, dog ikke i de tidspunker hvor hesten bruges i undervisningen.
Ride-part: 750 kr pr måned. Ridning på bane og rundt i området, gåture, leg med hesten, strigle/nusse, løsspring, longering mm. Du har heste til din undervisning samt i weekender og i ferier og efter aftale nogle gange i hverdagene.
Mini-part/ hygge-part: 250 kr pr måned. Gåture, leg med hesten, strigle/nusse, løsspring, longering mm IKKE ridning.

Vi forbeholder os ret til at godkende alle før der indgås aftale om part på vores heste.