Bob

Bob er en Irish Cop blandings vallak fra 2017. Han er gjort ryttervant og er igang med videre uddannelse. Bob indgår i undervisning som ridehest. Bob er en stille og rolig hest som elsker at arbejde.

Lærke 14 år:  Fantastisk dejlig hest med sin helt egen personlighed.

Ane 11 år : Bob er en dejlig hest. han er meget rolig og rar at sidde på. man føler sig altid tryg på ryggen af ham.

Luna

Luna er Irish Cop hoppe på 145 cm fra 2014. Vi købte hende i november 2019 fra Irland. Hun skulle indgå i undervisningen som ridehest, men hun viste sig at gemme på en lille overraskelse til os i form af et føl som kom til verden den 31. marts 2020. Luna indgår i undervisningen som ridehest.


Luna er føre hest i vores flok på 6 heste.

Celine 12 år om Luna: meget sød og tålmodig og hun gør som man siger. Hun er meget tillidsfuld og hun stoler på en. Hun er rigtigt god at ride på og hygge med og så er hun rigtigt sjov med hendes overskæg.

Josefine 13 år: Luna er en sød og rar hest, hun er ikke en der ligefrem går helt amok.

Glöd

Glöd er en islænderhoppe fra 2018. Glöd indgår i undervisningen til jordarbejde, træk ud turer, strigling mv. Glöd er et kæmpe nussehoved, hun elsker kontakt til mennesker og er altid den først som kommer os i møde på folden. 

Ane 11 år: Glød er en sød hest og hun er rar at træne. Hun er dejlig og legesyn, men også lidt af en frækkert.

Kela

Kela er en islænderhoppe fra 2017. Kela indgår i undervisningen til jordarbejde, træk ud turer, strigling mv. Kela er en nysgerrig hest med fuld fart på.

Celine 12 år om Kela: meget meget sød, men lidt drilsk på den gode måde. Hun er rigtigt god til de ting vil laver, lidt utålmodig, men det er fint .

Lea 11 år om Kela: er en super sød og fræk unghest ,som jeg tror bliver en en mega flot og dejlig ridehest.

Björk

Björk er en islænderhoppe fra 2004 på 138 cm. Björk indgår i undervisningen til jordarbejde, træk ud turer, strigling mv. Björk er tilredet, men hun kræver en meget erfaren rytter og hun rides bedst uden sadel. Björk er førehesten i vores flok og hun er helt sin egen på en meget charmerende måde.  Björk blev desværre aflivet i september 2020 pga. svær sygdom. Hun var vores første hest og hun vil altid have en speciel plads i vores hjerter.

Lea 12 år om Björk: Björk er en rigtigt dejlig hest som går meget hurtig på gåture, men på trods af det, er hun stadig nem at styre selvom man er nybegynder.

Josefine 13 år:  i starten kan hun godt finde på at være lidt hurtig men der skal man bare være rolig og vise hende hvem der bestemmer.

Andre dyr

Udover hestene har vi kaninen Alex (tysk kæmpe schecke) og de to katte Pjevs (sort) og Duracel (gråstribet). Kattene løber frit på hele ejendommen de er sociale og vil rigtigt gerne kæles med. Kaninen løber nogle gange frit i stalden, han er lidt mere sin egen, men han kan overtales til lidt nus.

Hope

Hope fra Sønderos er vores første føl. Hun er født den 31/3 2020. Hendes mor er Luna, hendes far er ukendt da hun "fulgte" med i Lunas mave da vi fik hendes fra Irland. Hope er helt sort med en hvid blis og en høj hvid sok på højre bagben. Vi forventer at Hope vil skimle og at hun med tiden vil blive mere eller mindre hvid.

Zantini

Zantini er en Irish Cop hoppe fra juni 2017. Hun er pt ca. 151 cm høj, vi forventer at hun ender på ca. 155 cm. Zantini er igang med tilridningen og vi forventer at hun vil blive brugt i undervisningen som ridehest i løbet af efteråret. Zantini er en stor, bred og tung hoppe, hun er et kæmpe nussehoved og hun elsker opmærksomhed.